Големите метъл имена поздравяват зрителите на "Фрактура"

9 окт 2013, 17:42 ч. 331 / 7 8
пред./следв.
Световният издател на рок и метъл албуми "Roadrunner Records" включи предаването "Фрактура" в списъка с партньорски медии, с които работи. Американската компания има в каталога си звездните имена на SLIPKNOT, DREAM THEATER, KILLSWITCH ENGAGE, GOJIRA, RUSH, NICKELBACK, TRIVIUM и много други. За начало екипът на компанията засне специални поздрави на артистите си за зрителите на "Фрактура". Във времето съвместната работа между "Roadrunner Records" и "Фрактура" ще бъде развита допълнително. Продуцентът и водещ на предаването "Фрактура" Васко Катинчаров коментира случващото се по следния начин:

   Това че музикален гигант, като "Roadrunner" ни обърна внимание е едно сериозно признание за всички фенове в България. Аз съм работил с техни артисти години наред, като след това съм разбирал, че банди като SOULFLY, MACHINE HEAD, STONE SOUR, OPETH и други са споделяли с издателите си, добрите си впечатления от срещите ни. Специалното в случая сега е, че самите "Roadrunner" снимат в Щатите тези "поздрави" на артистите си към зрителите на предаването. Това е една малка победа за всички нас, защото няма как да накараш фактор като тях да ти обърне внимание, след като в България е трудно да се говори за работещ музикален пазар. Искам да благодаря на екипа на "Орфей Мюзик", който много помогна за ползотворната комуникация с "Roadrunner Records".

   Ето само част от видеоприветствията:



Васко Катинчаров


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


james kostov 15.10.2013 14:21:11 отговори + 0 0
супер ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nespithe 10.10.2013 13:19:39 отговори + 0 0
Добра работа, Васко! След толкова години работа предимно от чист ентусиазъм, това е голямо признание за труда ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елда 9.10.2013 23:06:43 отговори + 0 0
Поздравления! ]:-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свилен 9.10.2013 20:23:40 отговори + 0 0
Браво на г-н Катинчаров. Браво на всеки ангажиран с това яко предаване. Изобщо... Много яко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tompson 9.10.2013 20:20:25 отговори + 0 0
Браво ! А дано след това събитие малко по малко започнат да изгряват все повече родни групи на световната сцена ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MrUncleslayer 9.10.2013 19:08:47 отговори + 0 0
Поздравления за Васко Катинчаров!Той е професионалист,който е достоен за уважение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.10.2013 18:54:17 отговори + 0 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.10.2013 18:14:04 отговори + 0 0
Мега яко! Kill-f-ing-swith En-Goddamn-Gage! Евалата Васко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".