Голямата четворка с един-единствен концерт в САЩ на 23 април

25 яну 2011, 18:26 ч. 329 / 7 3
пред./следв.
Голямата четворка на американския траш - METALLICA, SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX най-сетне ще осъществи мечтата на феновете в родината си да ги гледат на местна земя, но на този етап - с едно-единствено шоу на 23 април в Индио, Калифорния. В това отношение в Европа продължаваме да сме доста по-облагодетелствани, а не бива да забравяме, че именно гостуването на Четворката в София бе избрано за излъчване по сателит и издадено на DVD и блурей диск.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.01.2011 20:38:05 отговори + 0 0
search @ youtube.com: велика българия епизод 1,2 и3 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.01.2011 19:11:09 отговори + 0 0
кво го повтаряте се едно е ваша заслуга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.01.2011 18:32:23 отговори + 0 0
Според вас дали ше забравя?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".