GORGOROTH се разделят с Infernus, той иска името на групата

22 окт 2007, 01:15 ч. 230 / 8 7
пред./следв.
Китаристът на норвежките блекметъли GORGOROTH - Infernus пусна съобщение на MySpace-страницата на групата, в което се казва, че музикантите са взели решение да се разделят. Самият Infernus не може да продължи да работи заедно с Gaahl (вокали) и King (бас). Понастоящем те не могат да се разберат кой ще държи правата върху името на бандата, при положение, че и двете страни имат намерение да продължат дейността си. Вероятно ще се стигне до юридическа намеса, за да се реши този въпрос, а това ще отнеме време.
   Не е ясно и как ще повлияе това върху настоящата студийна работа на групата, която според сведенията подготвя предстоящия концертен албум "Live in Grieghallen 2007".

   Малко по-късно Gaahl и King изпратиха изявление до Blabbermouth.net, в което заявяват, че ще продължат под името GORGOROTH, но без Infernus, ще бъде проведено и насроченото европейско турне с негов заместник. Същевременно китаристът смята да предяви претенции към името на групата в съда.

още за:

Gorgoroth


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


вайл 29.10.2007 12:52:08 отговори + 0 0
В същността на човешката природа е всичко хубаво да бива разваляно - поредното доказателство. Успех на Инфернус, ама нека не прецаква групата с гадости, другите двама също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mayhem_666 25.10.2007 12:04:32 отговори + 0 0
Жалко, много жалко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

demonaz 24.10.2007 01:04:08 отговори + 0 0
Кой го e..e за Gorgoroth
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satina 23.10.2007 22:57:21 отговори + 0 0
Валко...много валко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Khnoth 22.10.2007 12:55:18 отговори + 0 0
Според мен тоя "Infernus" ще прецака групата,защото е пълен нещасник и идиот.Незнам ама той беше май човекът,който преди година го бяха осъдили с блудство с там някаква си девойка(ако не греша).На такива трябва да им се тегли ножът и да не им се оставя шанс да живеят.Тъжна история,но май вече се вижда края на една от най-влиятелните блек метал банди на скандинавието...много жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stormcrow 22.10.2007 09:52:36 отговори + 0 0
Филмчето за Ghaal в Ютуб е много яко...за разлика от групата му Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2007 09:08:59 отговори + 0 0
хехехе, блек метъли - клоуни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".