Гост-вокалистите в новия AYREON стават 16

9 окт 2007, 00:24 ч. 218 / 6 3
пред./следв.
Оказва се, че гост-вокалистите в предстоящия албум на AYREON няма да бъдат 15, както ви съобщавахме доскоро, а повече, без все още да се уточнява окончателната им бройка. Към досега известните 13 имена се прибавят нови три - на Daniel Gildenlow от PAIN OF SALVATION, холандския хип-хоп и соул изпълнител Wudstik и Marjan Welman от холандската банда ELISTER.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sla-mori 10.10.2007 10:44:12 отговори + 0 0
zankoff, ами в новината се говори само за гост-вокалистите, затова 16. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zankoff 9.10.2007 09:56:13 отговори + 0 0
Всъщност досега са известни 14 имена (13 гости + самия Arjen Lucassen), така че Даниел се явява седемнадесетия. Обявено е също, че това е последния гост. Между другото, в сайта на групата още не е разкритото името на Даниел Гилденлоу, има само семпъл от неговите записи. Blabbermouth сигурно са го познали кой е , за да го обявят по-рано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.10.2007 01:15:55 отговори + 0 0
трябваше и Ванко 1 да поканят, нали така, майна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".