"Gothic & Industrial Night" по телевизия "ММ" на 26 октомври

20 окт 2008, 00:20 ч. 349 / 7 1
пред./следв.
Очаквайте на 26 октомври (неделя срещу понеделник) поредната тематична рок нощ по телевизия "ММ". Този път тя ще бъде изцяло посветена на готик и индъстриъл музиката. Началото на нощта ще бъде поставено точно в 00:00 ч. и ще продължи до шест сутринта. В "Gothic & Industrial Night" зрителите на "ММ" ще видят интервюта с CREMATORY, LAIBACH, TYPE O NEGATIVE, PARADISE LOST, Tarja Turunen и клипове и концертни изпълнения на MINISTRY, THEATRE OF TRAGEDY, NINE INCH NAILS, THE SISTERS OF MERCY, MARILYN MANSON, LACRIMOSA, MORTIIS и много други. Освен това ще бъдат излъчени и репортажи от изминали издания на фестивала "Wave Gotik Treffen" в Германия. Общият брой на групите, в организирания от Вaско Катинчаров тематичен плейлист, надминава 50 различни имена.

   "Gothic & Industrial Night" ще се излъчи и един ден след насрочения за събота, 25 октомври "Gorgon Fest" с участието на немската електро/готик банда DIARY OF DREAMS.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 23.10.2008 12:28:34 отговори + 0 0
nine inch nails Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".