GOTTHARD обявиха името на новия си вокалист

20 ное 2011, 15:54 ч. 2690 / 15 13
пред./следв.
Швейцарските хард рок ветерани GOTTHARD обявиха името на новия си фронтмен, който ще замести трагично загиналия през миналата година Steve Lee. Това е роденият в Швейцария и живял в Австралия Nic Maeder (на снимката). Всички музиканти от бандата смятат, че той е най-добрият избор за нов певец. В момента групата е в студио и работи по нов албум, който ще бъде издаден около пролетта на 2012 г.
Nic Maeder

още за:

GotthardNic Maeder


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мери 29.01.2016 01:42:06 отговори + 0 0
Невероятен вокалист е стив лий. Неговият заместник е точно попадение и стиви би го одобрил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.02.2013 18:39:51 отговори + 0 0
Обичам и много слушам Gotthard .Плаках когато Стиви загина толкова нелепо . Радвам се ,че музикантите продължават напред въпреки тежката загуба и се надявам да ни радват с още по- прекрасна музика . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бат Таню 22.11.2011 17:13:14 отговори + 0 0
хей Гери , не се вживявай толкова , защото живота и смърта са неща които вървят ръка за ръка , аз също все още не мога да преживея загубата на Дио ... Лии беше невероятен певец ,но групата трябва да продължи точно заради него и съм 100 % сигурен че и Лии щеше така да постъпи . Те са музиканти и в това се състои смисъла на техния живот - да творят и да радват феновете си ... затова не ги обвинявай , а го приеми с радост , защото пак ще можеш да се докоснеш до тяхната музика дори и без Стиви Лии ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.11.2011 18:45:47 отговори + 0 0
Да бяха направили просто нова група, ако беше заради самата музика и тръпка. Никога повече няма да отида на техен концерт, ако ще най-добрите си песни да напишат тепърва. Просто нямаха правото да постъпят по този начин и толкова скоро. Парите дето ще изкарат от това подобие на група, да ги изхарчат за лекарства им пожелавам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.11.2011 15:41:43 отговори + 0 0
Гери, разбери ги хората, те са музиканти и това е тяхното звание. Както се казва, те за нищо друго не стават, но това, което могат го правят много добре. Стиви никой не може да го замести, но без да правят музика просто биха умрели от глад. Дали продължават заради парите, самата музиката, тръпката или и трите няма никакво значение, защото, поне от това, което чух, Готхард все още са способни да издават стойностен материал . Радвайте се, че има такива групи, малко останаха в днешни дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гергана 21.11.2011 13:36:24 отговори + 0 0
Хора, моите "уважения" към момчетата от групата, които са решили да продължат без своята душа! Лий за мен беше един от най-добрите вокали и гласове! Обичам го и много трудно понесох смъртта му (както и тази на Дио!)Поплаках си много когато видях линка на Анонимен - 2011-11-20 17:54:34. Направо се втрещих като чух в началото гласа на ..."новия вокал". Не мога да го приема това! Това не могат да бъдат повече Gotthard, както и Queen не могат да съществуват без Меркюри (Това с Пол Роджърс беше лоша шега). Всичко се прави за кинти, в което няма нищо лошо, всички хора за пари работим. И въпреки това...За себе си аз не мога да го приема! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Viki 20.11.2011 22:37:12 отговори + 0 0
Не остава друго, освен да чакаме 2012. Стискам палци групата да защити избора си успешно
Моите уважения към феновете, които бранят със зъби и нокти паметта на Стив - за тях тази промяна може би звучи като годеж по време на траур, и затова са реагирали така в коментарите по-долу.
Отворих и двата линка в постовете, парчетата са великолепни!
Дано Gotthard 2 успеят да спечелят признанието на старите фенове на бандата, и да привлекат нови!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 19:05:42 отговори + 0 0
Единствено и само адмирации заслужават момчетата от групата. Въпреки тежката загуба за тях, те решиха да продължат. Не мога да повярвам, че има "фенове", които ги наричат "копелета" именно заради това. Имайте малко уважение!
Оттук нататък пожелавам успех на новия вокалист, защото задачата да замести Стиви граничи с всякакви абсурди, той беше душата на групата. Но да видим може нещата да им се получат, новото момче разполага с глас, дано и да притежава харизмата и сценичното поведение на Стиви, с които покори сърцата на много от нас. Ясно е, че това вече няма да са същите Готхард, но независимо как ще се развият нещата, групата си остава една от най-стойностните групи в съвременната рок музика. Дано да чуем поне малко от гениалната музика, която сътвориха през годините.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 20.11.2011 18:43:00 отговори + 0 0
Дано момчетата от бандата знаят какво правят да му мисли Nic ...ще може ли да вдигне публиката на крака така, както само Steve можеше ???
Поздрав за Гергана
http://www.youtube.com/watch?v=AUajtsj3ogM&feature=related
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 18:23:28 отговори + 0 0
Певецът е добър. Дано издадат хубав албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.11.2011 17:54:34 отговори + 0 1
http://www.youtube.com/watch?v=efIJiremOlg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гергана 20.11.2011 17:46:37 отговори + 0 0
Копелета! (((((((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бате Пепи 20.11.2011 15:55:45 отговори + 0 0
Как бързо забравиха Steve Lee... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".