GOTTHARD - швейцарската връзка на "Kavarna Rock 2014"

29 юни 2014, 19:41 ч. 471 / 5 3
пред./следв.

   Не е новина, но вече има такива групи - които са гостували в България повече от веднъж, но винаги в Морската рок столица - Каварна. Швейцарците GOTTHARD са една от тях. След като бяха в черноморския град за шестосептемврийски концерт през 2007-а, те се завръщат отново, този път на фестивала "Kavarna Rock 2014". И докато Холандия и Мексико играят при резултат 0:0, Каварна повежда на останалата част от страната с 2:0 по отношение концертите на GOTTHARD у нас...

 

още за:

GotthardKavarna Rock


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dodson 2.07.2014 20:48:22 отговори + 0 0
Страхотни бяха, аз адски им се зарадвах! Много малко ги бях слушала, но на живо ме спечелиха Nic Maeder извади невероятен глас, пя от сърце, през цялото време не спираше да се радва и усмихва на публиката и се раздаде напълно! Gotthard определено имат нова фенка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 2.07.2014 19:27:42 отговори + 0 0
Не ги харесваш или някой ти липсваше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 30.06.2014 20:15:17 отговори + 0 0
Чесно казано - не ме "грабнаха" :-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".