График за концерт на LEPROUS в София на 3 март

27 фев 2023, 11:10 ч. 710 / 7 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Програмата за тройния концерт на LEPROUS, MONUMENTS & KALANDRA на 3 март в София

Само няколко дни остават до концерта на норвежката прогресив метъл сензация – LEPROUS със специалните им гости от Великобритания и Норвегия – MONUMENTS & KALANDRA. Европейското им турне се радва на значителен интерес с разпродадени концерти в редица европейски градове. Датата за България е 3 март, а мястото за провеждането на концерта е клуб Joy Station в София. Повече от 70% от билетите вече са разпродадени, затова и препоръчваме на феновете да посетят клуба навреме.

Програмата за 3 март е следната:
18:30 – Отваряне на врати на клуб Joy Station
20:00 – Kalandra (Nordic Folk)
20:45 – Monuments (Progressive Metal / Djent)
22:00 – Leprous (Progressive Metal)
23:45 – Oчакван край

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на www.bilet.bg, в The Wrong Bar или в магазини На Тъмно. До 23:59 на 2 март билетите струват 45 лв. Ако останат билети, от полунощ на 3 март, както и на място ще са по 55 лв. Деца до 12 г. включително влизат без билет, но задължително трябва да бъдат с родител (придружител) и попълнени съответните документи.

Винаги силно емоционални и експресивни на живо, LEPROUS са като прецизен часовник в студио, откъдето вадят по албум през година от 2009 насам. Миналогодишният ‘Aphelion‘ изведе групата в новото десетилетие елегантно с най-динамичния и емоционален албум, излизал изпод перото на лидера на бандата Ейнар Солберг. „Това е най-разнообразният ни албум”, казва Солберг, а критиката приема ‘Aphelion‘ със силно позитивни ревюта. „Албумът носи заряд от прог, джент, поп, фънк, трип хоп и електроника, но резултатът е далеч по-внушителен от сбора на тези влияния. Никой не звучи като LEPROUS”, пишат в знаковото списание ‘Prog‘.

Забърквайки мощна смес от прогресив метъл и джент, британците MONUMENTS са достойни гости на турнето на LEPROUS. С четвъртия си албум ‘In Stasis‘ (2022) те събраха аплодисментите на специализираните медии и феновете на стила. MONUMENTS са приветствани за специфичния си саунд от здрави китари, мощен пулс и едновременно солиден и изключително разчупен барабанен ритъм, докато редуват чисто емоционално пеене и ревове.

Българската публика успя да се срещне на живо с нежната магия на KALANDRA, когато норвежците откриха величествения концерт на Wardruna в Пловдив това лято. Специалитетът на групата е в меланхолично представяне на нордическия фолклор, заредено с китарна мощ и ефирни мелодии. Още с дебюта си от 2020 ‘The Line‘ те привлякоха вниманието на феновете с нежния си микс от алтернативен поп и северен фолклор и певицата им Катрине Стенбек беше поканена от самия Ейнар Селвик за беквокалистка в лайв шоуто на могъщите Wardruna.

 

leprous



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кърпела 4.03.2023 21:23:53 отговори + 4 0
Страхотен концерт.И трите групи бяха перфектни! Leprous трябва да пълнят стадиони! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

металист 27.02.2023 14:31:22 отговори + 2 10
Прогметалът е възможно най-скучното нещо в музиката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfasf 27.02.2023 14:34:14 + 1 0
oh bоy.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapеze 28.02.2023 02:34:33 + 5 0
Диференциалните уравнения са най-скучното нещо за петокласниците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeral prog 4.03.2023 02:10:58 + 3 1
Дано си дошъл/-ла тази вечер да видиш каква скука беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fracture 5.03.2023 19:31:51 + 1 0
Натиснах червеното бутонче понеже не си точен в коментара си. Има и по-скучно - некадърен прогметъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".