График за концерта-промоция на дебютния албум на VELIAN

17 яну 2019, 10:21 ч. 896 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както вече ви съобщихме, родната метъл група VELIAN ще издаде своя дебютен дългосвирещ албум на 19.01.2019. Творбата ще носи заглавието „Godless” и ще включва десет композиции.

Напомняме, че официалната промоция на “Godless” ще се състои под формата на концерт на 19.01.2019г, тази събота, мястото е столичния клуб Mixtape 5, B-side. Билети ще се продават само на място, като цената ше бъде 10 BGN.
Специални гости на събитието ще бъдат победителите в последните две издания на WOA: Battle of the bands за България – EUFOBIA и OPHAN. Вече са налични и последните детайли около концерта, както и подробната програма за вечерта, която можете да видите по-долу.

VELIAN ще изсвирят целия албум “Godless”, плюс нов материал и са подготвили специално визуално шоу, което включва самостоятелна визуализация за всяка отделна песен. На място ще е възможно да се закупи освен CD изданието на “Godless” и разнообразен мърчандайз на всичките три групи.
Програма:

19:00 – Отваряне на вратите
20:00 – 20:40 – OPHAN
21:00 – 21:40 – EUFOBIA
22:15 – VELIAN

 

още за:

VelianEufobiaOphan


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".