График за утрешния концерт на DEMONICAL в София

24 юли 2017, 16:32 ч. 469 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 25 юли (вторник) шведските дет метъл машини DEMONICAL ще изнесат първия в историята на групата концерт на българска земя. Това ще се случи в столичният клуб Live & Loud.

В рамките на турнето Eastern Invasion tour 2017 DEMONICAL представят на сцена и новия си вокалист Alexander Hogbom, който замени наскоро дългогодишният им фронтмен Sverker Widgren. В своето интервю Martin Schulman обеща истински „greatest hits“ сет.

Шведската дет метъл банда ще бъде придружена от финския едноличен проект AUTHOR, който представя на живо своето творчество с още четирима музиканти. И стокхолмската траш/блек банда ANGREPP, в чийто състав ще видим трима от членовете на блек метъл орадта IXXI.

Графикът на събитието разпределен по часове изглежда така:

Отварят вратите – 21:00
ANGREPP: 21:30 – 22:00
AUTHOR: 22:15 – 22:45
DEMONICAL: 23:00 – 00:30

С билети можете да се снабдите в мрежата на Eventim, като днес 24 юли е последния ден, в който цената на пропуска е 20 лева. В деня на събитието и на входа на клуба, ако са останали налични, билетите ще са на цена 25 лева.

Не ни остава друго освен ние организаторите от Autmn Souls Of Sofia да ви поканим с обръщението на Martin: „See you all very soon, all you crazy Bulgarian headbangers!“

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sorry but not sorry 24.07.2017 18:09:04 отговори + 3 4
Със сигурност Martin най-добре знае къде е бил:

"You will play in Bulgaria for the first time. Do you have any special expectations and emotions?

Yeah, as this will actually be my first ever visit to Bulgaria I’m really looking forward to it, both from the bands view but also personally! Heard many great things about the country so really looking forward to this…. Actually it’s a bit strange that after 20+ years of touring Europe this is my first visit to Bulgaria…. Well better late than never haha!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Autumn Souls 24.07.2017 20:28:10 + 5 2
КОй Мартин?)) Да не ти е брат'чед? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сори, но 24.07.2017 17:28:59 отговори + 1 6
Имам някакъв спомен от 2012 година за тази група във Фенс.
Някой ако помни да каже.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".