Graham Bonnet подозира, че обещанието на Ritchie Blackmore да се върне към рока е шега

24 авг 2015, 10:23 ч. 1092 / 6 3
пред./следв.

   Бившият вокалист на RAINBOW Graham Bonnet коментира в скорошно интервю изказването на легендарния китарист Ritchie Blackmore (екс-DEEP PURPLE), че обмисля да изнесе няколко рок концерта през 2016 г. Последният се е посветил на средновековния проект BLACKMORE'S NIGHT от 1997 г. насам и досега не даваше никакви надежди, че може отново да свири рок. Bonnet казва, че той би се събрал с Ritchie с голямо удоволствие, но познавайки характера му, се съмнява, че всичко това може да е една шега. Според GrahamBlackmore е "голям шегаджия" и не би се учудил, ако обещанието не се осъществи. 

   Същевременно, Graham Bonnet предполага, че ако завръщането на Ritchie към рока се сбъдне, това по-скоро би бил кратък реюниън с DEEP PURPLE, отколкото ново събиране на RAINBOW. Певецът не пропуска да отбележи, че неговото пребиваване в RAINBOW му е дало летящ старт и е сред най-хубавите периоди в живота му. Bonnet поема микрофона от легендарния Ronnie James Dio и записва един албум с RAINBOW - "Down to Earth" от 1979 г.

 

graham-bonnet-band



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 25.08.2015 12:01:01 отговори + 2 2
Ричи с когото и друг да се събере, освен със сегашната си формация, все ще е от полза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 24.08.2015 10:38:28 отговори + 9 4
Дано точно този да не се събира с Ричи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ушикава 24.08.2015 17:07:51 + 2 0
Ричи ясно заяви, че има идея да изпълни парчета основно от ерата Дио, плюс такива от класическия период на Дийп Пърпъл, но с неизвестен за широката публика вокал! С една дума - нов! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".