Гръцката банда DAGGER OF BETRAYAL гостува в София на 2 декември

1 ное 2016, 18:25 ч. 672 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Имаме удоволствието да ви съобщим, че на 02.12.2016 г. (петък) в столичния клуб Live & Loud (ул. "Позитано" 8) ще се проведе концерт на групите:

DAGGER OF BETRAYAL
HYPERBOREA
PAST REDEMPTION
HELLRIDER

Началото е 21:30, входа е 12 лева и включва една безплатна бира.

DAGGER OF BETRAYAL

DAGGER OF BETRAYAL са дет метъл банда от Солун, подгрявала имена като Heaven Shall Burn,Carnifex,Unearth,The Agonist, Nightrage, Onslaught, Born from Pain. През 2013 издават първия си албум озаглавен ''Paradox Hive''.

HYPERBOREA

Старите познайници от родната дет метъл сцена от един месец насам са с нов вокалист - Данчо Иванов, пял в групи като Cupola и Fragments of Existence.
На концерта ще ги видим в новия състав.

PAST REDEMPTION

Софийските дет ветерани PAST REDEPMTION напоследък имат активно концертно участие, а зад микрофона са двама вокалисти - Светльо (бас/вокал) и Сашо (китара/вокал). Със сигурност една от най-старите и обичани български дет метъл банди ще допринесе тежко за здравината на декемврийската вечер.

HELLRIDER

Създадени като кавър група през 2008 г., HELLRIDER започват да пишат собствен материал през 2009-2010 след многобройни смени в състава.
В момента групата се състои от настоящи и предишни членове на други ъндърграунд имена като Bleak Revelation, Act Of Grotesque, Occultum и др.
Със скоростния си дет/траш със сигурност ще се впишат идеално в мозайката.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".