Гръцката дуум метъл банда BROTHERHOOD OF SLEEP с първо шоу у нас

18 юли 2012, 15:47 ч. 216 / 7 3
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Стоунър/дуум триото Brotherhood Of Sleep стартира първото си европейско турне с концерт в София на 19 август по покана на уебзина Rawk’n’Roll.

   Лятото е време за купони на открито. Следвайки тази максима, Rawk’n’Roll се свърза с пространството за изкуство Art Space (в градинката на Кравай пред НДК), където ще се състои първият ни летен концерт.

   За начална точка на първото си европейско турне, гръцката инструментална група Brotherhood Of Sleep избра София. Концертът им на 19 август, организиран от Rawk’n’Roll, ще бъде подкрепен от родните стоунъри Center. С шумните рифове и тежките китарни мелодии на двете групи, вечерта на 19 август се очертава наистина гореща!

    Подробности за билетите и провеждането на концерта очаквайте до края на седмицата.
BROTHERHOOD OF SLEEP

още за:

Brotherhood Of Sleep


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.07.2012 18:20:28 отговори + 0 0
Звучи готино. Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2012 17:54:48 отговори + 0 0
... се свърза с пространството за изкуство Art Space ... здрав словесен тъпизъм, подходящ за предаване на брятя Чучкови по Канал 1 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 18.07.2012 16:58:35 отговори + 0 0
Благодарско! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".