Гръцките банди KENO (TO) и LIVING UNDER DRONES гостуват в София на 3 септември

30 авг 2019, 16:29 ч. 240 / 2 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Две изключително интересни банди от южната ни съседка включиха София в последната минута сред датите на европейското си турне, което започна на 29.08. в Белград. Концертът в София ще бъде на 3 септември 2019 във Фабрика Автономия.

Линк към събитието:
https://www.facebook.com/events/889563444745250/

KENO (to) & Living Under Drones идват от Гърция и това е първата им съвместна обиколка. И докато KENO (to) са сравнително нова (но много бързо напредваща) банда, то Living Under Drones не свирят за пръв път на софийска сцена. През 2018 г. имахме възможност да ги видим на живо във Фабрика Автономия, отново по покана на Kontingent.

Support your local DIY scene!

Това е поредният самоорганизиран концерт в социалния център Фабрика Автономия, който приютява някои от най-вълнуващите и неподправени местни и турващи артисти в ъндърграунда.

Събитието във вторник (3/09), както винаги, ще бъде с вход-свободно дарение. Нека подкрепим бандите, за да могат да продължат турнето си, което в техния случай завършва с две дати в родната Гърция.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".