GRAVE DIGGER анонсираха новия си китарист

12 яну 2010, 17:23 ч. 119 / 3 5
пред./следв.
След раздялата с китариста Manni Schmidt през октомври миналата година GRAVE DIGGER най-сетне анонсират неговия заместник. Това е Axel Ritt (DOMAIN), който вече има опит като сесиен струнник на групата. В други новини, GRAVE DIGGER вече работят по нов албум и планират да влязат в "Principal Studios" през месец май, за да започнат записи.

още за:

Grave Digger


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


КаракуМ 13.01.2010 21:31:39 отговори + 0 0
Мдам, и аз виждам по- светло бъдеще за Ребелиън. С Уве са им най- яките албуми ,а Мани и в Рейдж ме дразни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Journeyman 13.01.2010 20:13:31 отговори + 0 0
Дядо Крис за пореден път се оказа недалновиден мениджър по отношение на китаристите в групата.Пореден......За това Digger ще дишат праха на Rebellion ,оттук нататък постоянно и докрая.Ritt не става за Digger, защото Domain са съвсем друга манджа!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 13.01.2010 09:50:03 отговори + 0 0
Изпуснаха двамата най-добри китаристи от Дойч сцената.
Моите уважения към чичо Болтендал, ама като си е решил да цикли доживотно негова си работа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.01.2010 01:28:41 отговори + 0 0
Ееееееееее Мани беше резачка ама......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 12.01.2010 18:47:39 отговори + 0 0
интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".