GRAVE DIGGER се разделят с китариста Manni Schmidt

9 окт 2009, 08:21 ч. 303 / 1 4
пред./следв.
GRAVE DIGGER публикуваха официално съобщение, в което се казва, че групата се разделя с китариста Manni Schmidt. Причината са непрекъснатите разногласия, които той има с вокалиста Chris Boltendahl. Това е пречело на общото настроение в бандата и двете страни са се съгласили, че е най-добре Schmidt да напусне. Въпреки това, концертната програма на GRAVE DIGGER остава непроменена и те ще осъществят всичките си насрочени изяви. Очаква се скоро да бъде обявен нов струнник.

   GRAVE DIGGER гостуваха за пръв път в България на 7 февруари тази година, заедно със SODOM (репортаж, снимки). Тогава това бе последен концерт от турнето им, малко след който стана ясно, че групата се разделя с втория си китарист и изобщо закрива този пост. Така шоуто в България бе последно с Thilo Herrmann и в шестчленен състав.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Headbang_Bastard 9.10.2009 14:35:58 отговори + 0 0
Да си се връща в Rage! Там му е мястото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

владислав 9.10.2009 13:11:22 отговори + 0 0
Концертът им в София беше номер 1 !!
тогава свириха с 2ма китаристи и направиха много яко шоу,а содом също цепеха тикви!
дано вземат некой здрав и можещ китарист
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 9.10.2009 09:53:54 отговори + 0 0
Te ще си оставят ли изобщо някой китарист накрая... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Indianeca 9.10.2009 08:56:28 отговори + 0 0
Manni доста се изчерпи в последните албуми (може това да е причината). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".