GRAVE DIGGER ще влязат в студио около средата на месец март

7 фев 2012, 16:31 ч. 151 / 4 2
пред./следв.
Немските хеви/пауър метъл ветерани GRAVE DIGGER съобщават, че пишат материал за следващия си албум от ноември насам и вече имат 10 готови композиции. Те са вече в етап на предпродукция, работи се по още едно парче, както и кавър версия на "мъжки, неметъл изпълнител". Музикантите планират да влязат в студио, за да "изковат" новата си творба около средата на месец март. Издаването на диска може да се очаква през август 2012-а.
Grave Digger

още за:

Grave Digger


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 7.02.2012 20:54:07 отговори + 0 0
Нещо ме радват как, като че ли имат прилив на нова сила, нямам търпение да чуя новия им албум. Пък дано дойдат пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГРОБАРЯ 7.02.2012 18:10:06 отговори + 0 0
ГЪРЧ ЗА ЧАЛГАТА !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".