GRAVE DIGGER ще влязат в студио през месец май

2 фев 2010, 15:52 ч. 148 / 2 5
пред./следв.
Немските хеви метъл ветерани GRAVE DIGGER ще влязат в студио в средата на месец май, заедно с братята Resetti като продуценти, за да запишат новия си дългосвирещ албум. В момента групата репетира и полага началните идеи за бъдещата творба.

   GRAVE DIGGER осъществиха дългоочакваното си гостуване в България преди една година - на 7 февруари 2009-а, заедно със сънародниците си от SODOM.

GRAVE DIGGER в з. "Христо Ботев", София

още за:

Grave Digger


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Journeyman 4.02.2010 02:37:21 отговори + 0 0
villon, не се пали толкова, моето момче.Гробокопачите са моя страшно любима банда, но да натириш най-силното китарно дуо в Германия за момента от собствената си група и да поканиш китариста на хард-рок банда като Domain, е меко казано смехотворно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 3.02.2010 13:40:48 отговори + 0 0
Невърмор, много силно те подкрепям тук! Последните два албума бяха жалки -едно интро и две готини песни ... (Ocean of blood,The Gallows Pole и Ballad of a Hangman) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 3.02.2010 09:16:00 отговори + 0 0
Да влязат в студио и въобще да не излизат.
Колосално много изтъпяха последно време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

villon 2.02.2010 22:07:19 отговори + 0 0
Journeyman, ходи се гръмни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Journeyman 2.02.2010 20:25:54 отговори + 0 0
А на изкукалият дядо Крис ще му свири дедовия в албума!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".