GRAVE ще издадат нов албум през октомври

6 авг 2015, 07:18 ч. 583 / 5 2
пред./следв.

   Шведските дет метъл ветерани GRAVE са завършили записите за новия си албум, озаглавен "Out of Respect for the Dead", който се планира да излезе през октомври чрез "Century Media Records". Групата определя бъдещата творба като една от "най-агресивните и зли" в своята кариера. По-долу може да чуете и една песен от бъдещия диск - "Redeemed through Hate".

   GRAVE гостуваха в София през октомври 2014 г. заедно с ENTOMBED A.D.

 

 

още за:

Grave


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


HYPOHEAD 8.08.2015 12:36:54 отговори + 0 0
Никак не е лошо парчето, ама в крайна сметка Grave пак не са мръднали генерално и крачка нанякъде. То хубаво, стилът си е стил, ама мааааалко почва да писва. Двайсет и пет години (почти) едно и също. Все едно слушам неиздадено парче от Dominion VIII. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо/FETUS RAPE 6.08.2015 17:11:51 отговори + 2 0
бравоооооооооооооооооо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".