"Greatest Hits" на QUEEN - първи албум със 7 млн. регистрирани продажби в чартовете на Острова

19 юли 2022, 18:55 ч. 1289 / 4 0
пред./следв.

   Осем години след като отчете 6 млн. продажби сборният албум на легендите QUEEN "Greatest Hits" постави още един рекорд в британските класации.

   Това е първият албум, който достига 7 млн. продажби чартовете на Острова. Най-продаваното издание изобщо във Великобритания включва класически хитове като "We Will Rock You", "Don't Stop Me Now" най-успешния сингъл на групата "Bohemian Rhapsody". Както и зад Океана, така и в Обединеното кралство вече се отчитат даунлоуд и стрийминг продажбите към числата за комерсиален успех на различните видове музикални издания.

 

queen - greatest hits 7 million sales

още за:

Queen


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".