GREEN DAY издават новия си албум през октомври, вижте видеото "Bang Bang"

11 авг 2016, 18:09 ч. 626 / 7 0
пред./следв.

   GREEN DAY ще издадат дванадесетия си студиен албум, озаглавен "Revolution Radio", на 7 октомври чрез "Reprise Records". От днес албумът може да бъде предварително поръчан. Всеки, заявил предварително своето дигитално копие, ще получи първия сингъл "Bang Bang". Видеото към песента може да гледате по-долу.

   Продуциран от GREEN DAY, "Revolution Radio" съдържа 12 парчета в типичния стил на групата. Парчето "Bang Bang" е вдъхновено от скорошните събития по света и отбелязва завръщането на група, която "има какво да каже".

   Албумът "Revolution Radio" ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International". В официалния сайт на групата албумът може да бъде предварително поръчан на този адрес: www.greenday.com/revolutionradio.

Траклист:
01. Somewhere Now
02. Bang Bang
03. Revolution Radio
04. Say Goodbye
05. Outlaws
06. Bouncing Off The Wall
07. Still Breathing
08. Youngblood
09. Too Dumb To Die
10. Troubled Times
11. Forever Now
12. Ordinary World

още за:

Green Day


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".