GREEN DAY с лайв видео към кавъра на KISS "Rock and Roll All Nite"

12 сеп 2021, 11:20 ч. 525 / 7 3
пред./следв.

   Американските пънк рок звезди GREEN DAY пуснаха официално концертно видео към кавър на класиката на KISS от 70-те години на миналия век "Rock and Roll All Nite".

   Клипът е записан на последните участия от "Hella Mega Tour" - американска обиколка на Billie Joe Armstrong и компания заедно с FALL OUT BOY и WEEZER. Песента се разпространява и в аудио вариант чрез дигиталните музикални платформи.

 

 

още за:

Green Day


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Великански 26.10.2021 13:46:07 отговори + 0 2
Цял свят признава наследството на KISS,само тук в ''Територията'', хейтърите са по-умни и по-разбиращи,начи..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 26.10.2021 16:13:18 + 2 0
Седемдесетарските албуми на KISS са велики. Обаче после... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.10.2021 17:02:14 + 1 0
На цял свят изобщо не му дреме за по-новата музика на Kiss. На самите Kiss не им дреме за по-новата музика на Kiss, доколкото по концерти напоследък изпълняват само две песни на по-малко от трийсет години.
Да не говорим пък за плейбека - който дори те самите не се опитват да отричат, защото ги хванаха толкова пъти, че...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".