GRIMAZE ще подгряват CANNIBAL CORPSE в София

22 май 2019, 11:40 ч. 1694 / 5 30
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC представя: GRIMAZE! Те ще излязат на сцената преди обичаните CANNIBAL CORPSE в София на 14 юни от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Концертът ще представи най-доброто от творчеството и последните албуми на двете групи.

GRIMAZE са death/groove метъл банда от София. Групата е създадена през 2013-та и е в състав: Мелина Крумова – китара, Недислав Миладинов – барабани, Георги Иванов – вокали и Филип Коларов - бас. С над 300 концерта в България, Сърбия, Румъния, Англия, Италия, Ирландия, Австрия, Германия, Холандия, Хърватска, Босна, Унгария, Чехия и Турция GRIMAZE са сред най-активно концертиращи родни банди. Наскоро се завърнаха от турне с Pestilence, а предишната година изпратиха турирайки с Decapitated и Hatesphere. Групата е финалист от последното издание на W:O:A Metal Battle Bulgaria.
GRIMAZE издават EP-то “Dreammares” през 2016-та година, а през 2018 излиза първият им „пълнокръвен“ албум “Planet Grimaze”. Бандата работи по нов албум, който се очаква да излезе през 2020.

Не пропускайте “унищожителното” шоу на CANNIBAL CORPSE и GRIMAZE!

Билети са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим [поръчай онлайн], а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, дюкян Меломан, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Билетите за това шоу в момента са на редовна цена от 45 лева, а в случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието е 18+

 



Коментари   (30)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Reality Check 5.06.2019 13:26:18 отговори + 9 6
Чета плоски коментари лишени от логика и мисъл на някакви badko-вци и hatecore-чета и се чудя да се смея ли, да плача ли… Говорите за някакви банди дето много повече заслужавали да подгряват канибалите понеже „с години труд и без пукнат лев са творили истинска музика“, а като ги погледна тея банди как правят по 3-4 концерта на година в родните си градчета пред майките и приятелите си ми става смешно и не мога да разбера – Тия банди ли се трудят толко много? Тва ли е якото бъхтене и труд, за който плямпате? Нищо против конкретните състави, но това очевидно са хора, които се занимават с други неща в живота си, а музиката им е повече като хоби. Те ли го заслужават тоя шанс? Или банда дето активно се опитва да постигне и постига нещо? Да не говорим, че съм 100% сигурен, че нито една от тея „по-заслужаващи“ банди дори не си е направила труда да се свърже с организатора или бандата за да пита да ги подгрява. Или може би Жоро Фишърката и компания трябва да дойдат да ти почукат на вратата, да паднат на колене, да ти кажат, че сте много яка банда и да те помолят да ги подгряваш и само тогава ще се брои? Или направо да те поканят на турне ама да ти кажат: „Нищо няма да плащате, понеже сте много яки. Защото pay-to-play-я е за натегачите… Няма да давате пари за наем на бус, гориво, шофьор или ядене/кетъринг по време на турнето… Защото вие сте истински трудеща се банда, която заслужава, много повече от всички други, това турне и няма да плати и един лев за очевидни разходи, които струват пари и е нормално да се делят между бандите…“. Защото както всички знаем ако даваш дори 1лв. за това, с което се занимаваш, си продажник… Тогава ли си истинска успешна банда, кажете ми?

Излезте от филма бе хора… Заживейте малко в реалността… Или поне не говорете глупости, като грам не разбирате кое как се случва и живеете в някаква си ваша фантазия, че само се излагате така… Или пък не… Отворете още една бира, набичете Металица на макс и анонимен хейт в WeRock… Знаеме се
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

badko 4.06.2019 13:18:58 отговори + 7 4
Точно pay to play е работата.Група като Grimaze абсолютно не подхожда на Кенибъл.Те не подхождаха и на Pestilence,но ги съпортваха.На кой му пука...кинтите да се въртят е важно.Хейта идва от това,че Grimaze се величаят с това ,че подрявали еди кой си,свирили еди къде си.Голям праз,като знаем как са го постигнали това.Сигурно за сефте са чули Pestilence,сигурно вече са ги и забравили.Но така е и по света,не само тук.Просто тук,на хората им писна големите да ги подгряват или Eufobia или Grimaze.....винаги.И двете банди са твърде безлични за да подгряват такива величия.Опрелено има по подходящи БГ банди за тая работа.Но не пръскаш ли пари за да свириш някъде,нямаш ли някой твой да те набута на някакво събитие,не става .Колкото и добра група да си,колкото и да е яка музиката ви,файда никва.Яките банди в БГ се ценят само от обикновенните фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Те го те 4.06.2019 17:48:49 + 2 0
Абе вие не разбрахте ли, че на днешно време в музикалния шоубизнес е така? Jinjer си поплащаха да подгряват Arch Enemy, спечелиха фенове покрай това и сега всички точите лиги по кака ви Таня.

Безплатен обяд няма. Независимо дали говорим за Pestilence или Metallica - турнето е и голям разход. Пичовско е групите да поканят някоя местна банда за съпорт, но обикновено tour support-а си е платил, за да свири с известната банда и да се възползва от това че ще бъде чут покрай нея.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Те го те 4.06.2019 17:49:27 + 1 0
В добавка - Jinjer спечелиха не само фенове, а и договор с лейбъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 23.05.2019 14:40:40 отговори + 6 7
За справка.. бг коментарите за Гримейз тук vs чуждите коментари към спонсорираното им видео в ютуб.. от хора които осъзнават, че е спонсорирано. Никога няма да имаме смислена сцена заради вас, освен ако не се случи някакво чудо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.05.2019 13:30:30 отговори + 4 2
И между другото, на никой не му харесва отговорите му към някого да висят така и някой друг като ги прочете, да не разбере за какво става въпрос и да се чуди на тоя какво му има. Като триете постове, по-добре трийте и отговорите към тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.05.2019 11:34:06 отговори + 20 6
А между другото откъде толкова много хейт към Гримейз? Аз просто ги харесвам, изобщо не съм в час, че тук има някакви предистории. Изглежда ми като злоба и завист на други групи ( и на техни фенове), които искат да са на тяхното място. А къде са тези велики други бг групи, които заслужават повече да са там, че аз нещо не ги виждам? CONCRETE ли е тази велика група? Я слезте от небето малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-елек 23.05.2019 11:41:38 + 4 6
хахаха е добре, Grimaze са най-великата БГ група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 23.05.2019 11:44:05 + 4 7
и аз се чудя, последно като ги гледах бяха доста вдигнали нивото, значи само злоба и завист остава, но нищо, хората дърпат напред по един или друг начин и ако успеят ще е въпреки това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.05.2019 11:54:30 + 4 5
Аз не съм казал, че Гримейз са най-великата БГ група, но са достатъчно добри и не виждам някой да ги превъзхожда особено от тези, които тематично е уместно да са там тази вечер. Но може и да греша, по принцип не слушам много бг групи, може би защото информацията за тях е много малко и трудно нещо ми хваща окото. За мен най-добрата бг група е Pantommind, но съдя само от студийните им записи, не съм ги виждал как стоят на сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Скрудж 23.05.2019 12:07:56 + 5 0
Пантоммайнд май вече са в небитието
Гледах ги преди години с Хелоуин и с Фейтс Уорнинг. На Фейтс ми харесаха повече от самите Фейтс
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.05.2019 12:27:02 + 0 0
Абе аз само казвам, че по принцип Pantommind са ми любимците, не четеш ли какво пиша? Стана въпрос за най-добра група, нали, айде да не се ограничаваме само с дет метъла при това положение. Иначе за информацията благодаря, някои от тези групи са ми непознати, ще ги чуя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

A Skull Full of Крем Карам 23.05.2019 12:31:00 + 8 1
Сега, че има някакъв хейт към Гримейз - има. Защо е така, не знам, а казано честно, не ме интересува, защото не творят в стил, който ми е от предпочитаните. Обаче някак си не мога да приема, че стилово са подходящи за концерта. Само предложения - без да ангажирам никого с мнението си - Corpse и Enthrallment, биха стояли много по-добре. Или Scapegoat (най-добрата death metal група в България според мен), още повече че имат нов албум. The Revenge Project също биха паснали по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.05.2019 13:02:39 + 0 0
Абе, елек, ти не слушаше ли само ню метъл, май съм те виждал да хейтиш и дет метъла тук, да не си си сменил интересите случайно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.05.2019 13:18:32 + 0 1
Е защо му изтрихте на човека поста, в който изреждаше бг дет метъл групите, там нямаше нищо обидно май. Не успях да си ги запиша. На A Skull Full of... списъкът е почти същият, но май имаше някакви разлики. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hatecore 26.05.2019 16:07:18 + 8 8
Как не знаете откъде идва хейта, най-големите pay-to-win измислени герои, наред с другите звезди Odd Crew. Знайте, че колкото и рекламки да плащате и колкото да цъкате интервюта в радиата, нямате място в истинския ъндърграунд и винаги ще бъдете измислени хартиени герои. Вън от ъндърграунд музикалната сцена и си стойте при феновете, няма защо да заемате местата на групи, които с годините си труд и без пукнат лев са творили дет метъл /или който и да е стил, различен от това, което копирате в надежда най-накрая да ви поканят на някое голямо фестче/ и заслужават да подгреят една от любимите си групи, на която вие и десет песни не можете да кажете по спомен.

Винаги ще има истински фенове на тези стилове, без пари, без евтини медийни изявки, без платени видеа, без тежки изказвания и смешно боричкане за подгряващи спотове, само желание и отдаденост. За пореден път - CORPSE, CONCRETE, SCAPEGOAT, IMPENITENCE и всички останали, които пропускам - вие сте истинските герои на тази сцена и хората, колкото и да са малко, ви го показват във всеки пит във всяка дупка, в която се събираме, за да слушаме музика без поза и претенция. Заслужавате това, което други си купуват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Те го те 4.06.2019 17:44:08 + 1 1
Ужассс, музиканти инвестирали в музиката си... :O

Cannibal Corpse сигурно са записвали само вкъщи и без подкрепата на лейбъл та да стигнат до тук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

STALKER 23.05.2019 03:25:14 отговори + 13 16
А ве, викайте CONCRETE, ве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разочарован 22.05.2019 22:28:18 отговори + 10 17
До сега се колебаех дали да ида на тоя концерт и тази новина току що ме отказа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коклюш 23.05.2019 09:07:25 + 6 5
Чудел си се дали да гледаш Канибалите и Гримейз са те отказали?!
Пич, ти си много зле! Хейтиш тъпо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 23.05.2019 11:48:08 + 2 2
стооо про, нямал си пари така или иначе или ще отидеш, но друго си е да напишеш такъв коментар.. for some reason Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 22.05.2019 17:27:43 отговори + 18 17
Няма лошо, добри са момчетата и момичето, една от малкото грамотни бг групи. Чак пък толкова да са по-добри кандидати Concrete (както казва някой по-долу) - вярно, и тях ги харесвам, въпрос на вкус си е обаче, на мен лично Grimaze ми харесват повече. Като оставим настрана факта, че никоя бг група не би стояла добре пред Cannibal Corpse, добър избор, ще ги уважа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

A Skull Full of Крем Карам 22.05.2019 15:35:41 отговори + 19 16
За мен лично комбинацията е все едно да пия бира с мезе шоколадови бонбони, или да прекарвам цаца с боза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blake 22.05.2019 14:16:44 отговори + 17 16
Имаше къде-къде по-добри кандидати - Concrete например! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мирко 22.05.2019 14:42:40 + 14 23
Квото и да си говорим в БГ нямаме по-активна метъл банда от Гримейз която да прави нещо. Кви банди имаме, които да стават за нещо? Нали има "къде-къде по-добри кандидати"? Доколкото съм чувал, Гримейз поне могат да си изсвирят песните на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Матрицата 22.05.2019 17:39:32 + 5 8
За шуменската група ли говориш? Те съществуват ли още?
Не съм чувал нищо за тях от доста време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blake 23.05.2019 11:32:11 + 4 1
Интересен въпрос в ерата на Интернет Бандата си свири здраво, и прави концерти достатъчно... това, че някой не излиза от вкъщи не я притеснява Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DickDaddyPie 22.05.2019 13:56:29 отговори + 24 16
тая банда са малко "кога стана калайджия, кога ти почерня ****" ма живи и здрави, с pay to play към прогрес айде Оспех и по-малко Gojira copy/paste Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митко 22.05.2019 13:51:35 отговори + 20 19
Не, не, не, не, не, не ,не , нееееееееееееееееееееееееееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирко 22.05.2019 13:58:59 + 18 21
Да, да, да, да, да, даааааааааааа! Удри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".