Група COOL DEN с видеоклип към песента "Знам"

4 фев 2022, 19:00 ч. 777 / 6 2
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

След издаването на втория студиен албум “Тази земя” през октомври 2021 година, нашумялата младежка група Cool Den обеща на феновете си видеоклипове към повечето песни. След „Тази земя“ с реализирано видео е вече една най-слушаните песни от албума – „Знам“.

Песента “Знам” или “градският хит”, както момчетата се шегуват, представя чарът на града, с неговите позитиви и негативи. Обрисува ежедниевието, с което се сблъскваме всеки ден в типичния за групата стил - забавен, леко меланхоличен, изпълнен с позитивизъм и нотка ирония. “Градът с цялата му динамика е място, където може да се загубиш, но и да се намериш в отражението на всички хора в него” – разказват младите музиканти. Никола Симеонов (вокали) добавя: “Така преди три години Ивайло ме намери буквално на улицата и Cool Den започна своето същевствуване”.

Зад заснемането на клипа стоят и познатите лица от успешното артистично видео на „Тази земя“ - Петър Тухчиев и Мария Колева, а снимките на лента са дело на Денис Манев. Освен членовете на групата Никола (вокали, китара), Ивайло (вокали китара), Васил (бас китара) и Теодор (барабани) в песента и видеото участие имат е Преслав Пеев (саксофон) и Валентин Атанасов (тромпет), Радослав Ангелов (художник). В кадрите са заснети членове на Национална скаутска организация на България и бар “Barfly”.

А на 17 февруари можете да ги видите и на живо в клуб Строежа.

 

 

още за:

Cool Den


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Баба Яга 5.02.2022 22:55:53 отговори + 3 0
Хареса ми.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 5.02.2022 00:11:50 отговори + 5 3
Бая готина песньовка, бтв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".