Група с номинация за награда на "MTV Europe" ще подгрява концерта на SOULFLY

17 фев 2006, 14:22 ч. 103 / 3 5
пред./следв.
Цитирана като "най-добрата италианска пънк/метъл група" - LINEA 77 (Линеа Сеттанта Сетте) ще подгрява концерта на SOULFLY в София, който ще се проведе на 24 февруари в зала "Христо Ботев". LINEA 77 се радва на изключителна популярност в своята страна. С излизането на новият им албум "Available for Propaganda", те достигнаха девета позиция в италианската класацията за албуми. Чарта не е разделен по стилове и това е най-високото място до което е достигала италианска метъл група. С това LINEA 77 затвърждават славата си на най-популярна метъл банда в своята страна. Критиците описват стила им като "ню-метъл поп-кор" но истината е че взривоопасната смесица от пънк, поп и брутален метъл, трудно може да бъде описана. Групата бе номинирана през 2004 г. за "MTV European Music Award" и от тогава редовно е включвана в основните плейлисти на музикалната телевизия. Основните действащи лица в групата са: Emo (вокал), Nitto (вокал), Chinaski (китара), Tokyo(барабани) и Dade (бас).

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


oNyX 18.02.2006 02:13:42 отговори + 0 0
mamka mu...takmo misleh 4e 6te sa suffer-h,a to nqkvi si linea 77,4akai malko be tva da ne e modno reviutva e velikiq max cavalera(dali e kavaler ne znam ama...pone da e gostopriemen)tam sme
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

H-K 17.02.2006 23:45:43 отговори + 0 0
KOFTI GRUPA SHTE PODGRQVA.ICH NE SA MI PO VKUSA! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RocknRollNigger 17.02.2006 19:50:10 отговори + 0 0
имах им една касетка преди на тия ;> Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Timeweaver 17.02.2006 17:27:21 отговори + 0 0
Тия не ми се видят особено читави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 17.02.2006 15:13:44 отговори + 0 0
tezi za pyrvi pyt gi chuvam Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".