Група VOKYL с дебютен албум

14 мар 2014, 19:45 ч. 660 / 7 3
пред./следв.
   Софийската мелодик дет метъл група VOKYL издава своя дебютен албум, озаглавен "Аз търся човек". Той ще съдържа 7 авторски парчета, записани в "Zero Project Studio" от юни до ноември 2013 г. Смесването и мастерингът са дело на Владимир Бочев. От три години насам групата е в състав Явор Василев (бас и вокали), Никола Огнянов (китара), Здравко Петров (барабани), Явор Мечев (китара). Официалната промоция на албума щe сe състои в началото на месец април. Ето и тийзър към диска:

 

 

още за:

Vokyl


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


П.Х.С. 15.03.2014 19:30:09 отговори + 1 0
Звучи доста добре. И обложката е добра, само шрифта на името на албума трябва да е нещо по-арт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 15.03.2014 08:37:21 отговори + 1 0
Учудващо добри, звукът е перфектен. Браво бе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 14.03.2014 21:24:22 отговори + 1 0
Българските "Death" ... много добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".