Групата на китариста на AFTER FOREVER подписа със "Seasons of Mist"

24 юли 2008, 14:40 ч. 239 / 4 0
пред./следв.
Холандският проект HDK (бивш HATE DEATH KILL), ръководен от съоснователя, главен автор на песни и китарист на AFTER FOREVER Sander Gommans, е подписал с френския лейбъл "Season of Mist". Дебютният албум на HDK, "System Overload", е предвиден да излезе в началото на 2009 г. Gommans описва стила на групата по следния начин: "HDK е доста по-агресивна и китарно ориентирана от AFTER FOREVER, но в комбинация с разнообразните вокали, смятам, че създадохме уникален стил, който е сбор от всички видове метъл. Събрали сме на едно място рап (да, агресивен рап, смятам че доста добре се съчетава с ревове и чисти вокали), крясъци, шепоти, мелодични мъжки гласове и вокалите на Amanda Somerville (американска авторка на песни, певица и вокален педагог, която е по-известна с гост-участията си в различни европейски метъл групи, сред които са EPICA, AFTER FOREVER и EDGUY)." "Мисля, че феновете на AFTER FOREVER биха се заинтересували и от този проект", добавя Gommans. В албума на HDK ще участват следните музиканти:
Amanda Somerville, вокали
Andre Matos (екс-ANGRA, SHAAMAN, VIRGO), вокали
Arien van Weesenbeek (GOD DETHRONED), барабани
Joost van den Broek (SUN CAGED, AFTER FOREVER), клавишни
Jos Severens (SUSTAIN), вокали
Patrick Savelkoul (CALLENISH CIRCLE), вокали
Paul Niessen (I WITNESS), вокали
Peter Vink, бас
Sander Gommans, китара, вокали


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".