GUANO APES показаха снимки от новия си клип "Oh What a Night"

25 фев 2011, 11:13 ч. 127 / 2 2
пред./следв.
GUANO APES показаха на официалния си Facebook-профил снимки, заснети в Дубай, по време на работата върху новото видео от пилотния сингъл "Oh What a Night". Култовата група все още не бърза да разкрива подробности около бъдещия си албум "Bel Air", но най-ревностните фенове вече могат да се насладят на пилотното парче, както и на новата визия на групата, която издава част от художествената и музикална концепция на албума. Все така верни на първичния си оригинален стил и все пак с по-зряла визия, която личи включително и от по-женственото излъчване на Сандра, култовата четворка смело се втурва към новото предизвикателство, което звучи по-енергично, директно и завладяващо от всякога. Новият албум "Bel Air" излиза точно на 1 април и веднага след това групата поема на голямо турне, на което първата спирка отново е в София. Точно, както започна и турнето на голямото им завръщане преди две години, българските фенове отново ще имат привилегията да са първите, които ще видят и чуят култовата група, но този път с чисто нов материал, в допълнение към любимите на цяло поколение хитове. Концертът е на 9 април, в зала "Универсиада" в София, билетите се разпространяват в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).



още за:

Guano Apes


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.02.2011 14:33:01 отговори + 0 0
Това в Брага беше извънрено участие по повод студентски празник и дори нямаше вход. Официално турнето започна от София. Проверявай, преди да псуваш като хамалин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tha Gathering 25.02.2011 12:49:07 отговори + 0 0
Миналото им турне започна от Брага, Португалия, а не от София!!! В София беше първият концерт в зала! Проверете преди да пишете глупости, мама му стара! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".