GUNS N' ROSES ще издадат документално DVD през октомври

12 авг 2007, 00:38 ч. 150 / 2 2
пред./следв.
"Chrome Dreams" определиха 30 октомври за датата, на която ще излезе новоto DVD на GUNS N' ROSES "2 Classic Albums Under Review: Use Your Illusion I And II" и според разпространената информация ще бъде документален филм за това как са направени двете части на албума "Use Your Illusion", за хората, които седят зад него, последвалото турне, непоказвани кадри от живота на групата по това време, интервюта и т.н. Ето и обложка на изданието:

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ilith 12.08.2007 14:25:49 отговори + 0 0
Ако това DVD излезе толкова, колкото и Chinese Democracy... о, да, да... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дидо 12.08.2007 10:01:24 отговори + 0 0
Guns N' Roses няма да издадат DVD! Това е поредното неофицялно издане по повод някоя група и разбира се няма да има кадри с членовете на групата от нащи дни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".