Gus Chambers пред "Про-Рок": "Вече не съм част от GRIP INC."

22 ное 2006, 22:36 ч. 81 / 2 5
пред./следв.
Gus Chambers, новият вокалист на SQUALER, заяви за читателите на 'Про-Рок':

   "...Съжалявам да го кажа, но вече не съм в GRIP INC. След последния ни албум "Incorporated" (2004) се оказа, че Dave [Lombardo] е подписал ексклузивен договор със SLAYER и не може да свири с никой друг, освен с тях. Аз не знаех за това и когато записахме албума се надявах, че ще тръгнем на турне, за да свирим албума пред феновете, само че... Защо тогава, по дяволите, записахме шибания албум?! Може би един ден отново ще сме заедно. Когато на останалите им потрябват пари, сигурно ще ми се обадят. Но за сега всичко е приключило."

   Цялото интервю ще намерите в следващия брой на 'Про-Рок', който ще излезе към края на годината.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mnenie 5.12.2006 21:40:39 отговори + 0 0
Според мен баце Дейв трябваше вече да се съсредоточи върху тая група, а не Слейър... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 23.11.2006 22:25:06 отговори + 0 0
абе,анли си беше отделен артист ,с отделен мениджмънт,и се изявяваше само като гост навсякъде.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ujas 23.11.2006 20:16:26 отговори + 0 0
Жалко! GRIP Inc са(бяха?) една от най-яките банди! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 23.11.2006 11:13:44 отговори + 0 0
Ще свири като гост-музикант, а договорът със Slayer явно му пречи да участва като пълноправен член в други групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2006 22:38:57 отговори + 0 0
Интересно. Но на сайта прочетох, че Дейв Ломбардо ще свири в албума на Апокалиптика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".