Gus G. (FIREWIND, Ozzy Osbourne) подготвя самостоятелен албум

27 ное 2012, 18:44 ч. 313 / 4 6
пред./следв.
Лидерът и китарист на гръцките хеви/пауърметъли FIREWIND, участващ и в групата на Ozzy Osbourne, е започнал подготовка за създаването на първата си самостоятелна творба. Дискът ще излезе по някое време през 2013 г. и ще включва инструментални композиции, както и песни с гост-вокалисти.

   В други новини, Gus е разкрил, че FIREWIND ще издадат концертен албум, за да отбележат 10-годишнината си, като планират и различни преиздания на ранните си записи.
Gus G.

още за:

Gus G.Firewind


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ingeborg 28.11.2012 12:23:55 отговори + 0 0
S, ти малоумен ли си?!?!?! За Gus G. можеш да кажеш всичко друго, но не и че е лош китарист! Ози има много точна преценка за способностите на хората и в неговата група случайни и бездарни хора няма! Той може и да не ти харесва - това е съвсем друг въпрос, ама хайде не се изказвай в "слабо време",става ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zeon 28.11.2012 10:59:06 отговори + 0 0
Никой човек с правилно работещи уши не би нарекъл Gus G лош китарист.
В отговор на S, нали знаеш, че като поставят на една сцена Gus, Zakk и Slash, особено имайки предвид, че първият е редовният китарист, а последните двама са специална атракция, нещата няма да са подредени така, че Gus да изпъква?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mada Faka 28.11.2012 10:14:27 отговори + 0 0
Все едно Firewing не е неговата група и негов проект...
Харесвам ги, но едва ли този самостоятелен албум ще е нещо по различно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2012 07:18:41 отговори + 0 0
браво Гъс,браво Джи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S 28.11.2012 06:27:53 отговори + 0 0
Тоя пък много се възгордя. Чу му се името покрай Ози и му пораснаха въшките. Гледах го на една сцена със Zakk Wylde и Slash ... със стълба да се катери даже на малкия пръст на Zakk не може да стъпи - нито като техника, нито като поведение на сцената. Още не ми е ясно колко точно пиян трябва да е бил Ози, като го е назначавал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ingeborg 27.11.2012 21:29:29 отговори + 0 0
Колкото повече, толкова повече!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".