Gus G., Mats Leven и др. създават ALLEGIANCE OF ROCK

24 фев 2016, 21:24 ч. 701 / 2 4
пред./следв.

   ALLEGIANCE OF ROCK е името на поредната супергрупа, този път създадена от китариста Gus G. (Ozzy Osbourne, FIREWIND), басиста John Leven (EUROPE), барабаниста Anders Johansson (HAMMERFALL, Yngwie Malmsteen) и вокалиста Mats Leven (CANDLEMASS, TREAT, Yngwie Malmsteen). Първата изява на квартета ще е на 7 май в Стокхолм, Швеция. Музикантите ще изпълнят песни от миналите си, настоящи и бъдещи творби, както и други парчета. Засега не се съобщава дали ALLEGIANCE OF ROCK планират да запишат собствен материал.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 25.02.2016 08:38:17 отговори + 3 1
Като знам натоварената програма на John Leven с EUROPE - усещам, че това ще е за 2 - 3 концерта. И се надявам също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Гуси Джи 25.02.2016 07:50:54 отговори + 4 0
Гъзи, оставяй тия халтури и седни напиши един як Файъруинд, че от "Premonition" насам работата върви стремглаво надолу и вече кажи-речи за нищо не става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 25.02.2016 00:05:04 отговори + 4 3
Помня времената когато подобни формации се наричаха страничен проект вместо супергрупа. Като се замисли човек, старото наименование беше доста по-точно. Излишната помпозност и празния PR на термина супергрупа щяха да отиват повече на поп-а, не на метъла и рока... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

еми 25.02.2016 11:41:47 + 1 0
Все още има формации, които се наричат страничен проект, но просто примерът ти не е коректен. Страничен проект е когато известен музикант реши да издаде свои идеи непасващи на главната му банда например и събере някакви неизвестни или по-малко известни от главната му банда музиканти.
В този случай всички са популярни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".