HALESTORM издават нов албум през юли, вижте видеото "Uncomfortable"

30 май 2018, 14:51 ч. 826 / 7 2
пред./следв.

   Американската хард рок банда HALESTORM обяви, че това лято ще издаде новия си, четвърти студиен албум. Дискът носи името "Vicious" и ще бъде пуснат на пазара на 27 юли чрез "Atlantic". Творбата е записана в щатското студио "Rock Falcon" заедно с продуцента Nick Raskulinecz (KORN, ALICE IN CHAINS, DEFTONES).

   По-долу ще намерите траклиста и обложката на албума, както и новия, официален видеоклип към песента "Uncomfortable", която е част от изданието. Видеото е режисирано от Evan Brace (PHANTOGRAM, TAKING BACK SUNDAY).

01. Black Vultures
02. Skulls
03. Uncomfortable
04. Buzz
05. Do Not Disturb
06. Conflicted
07. Killing Ourselves To Live
08. Heart of Novocaine
09. Painkiller
10. White Dress
11. Vicious
12. The Silence

още за:

Halestorm


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Petrucci 31.05.2018 12:09:59 отговори + 0 0
Куплетите напомнят на Stone cold crazy на Queen , но парчето е готино! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 30.05.2018 20:20:25 отговори + 2 3
Интересен клип и песен, доста в стилистиката на Joan Jett, но ме кефи, че остават с твърд звук и поне тази песен според мен е заявка за много як албум. Най-добрата рок група с женски вокали в момента...а и от доста време насам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".