Халоуийн-"оргия" в клуб "Grindhouse" с четири български банди

26 окт 2015, 15:24 ч. 1227 / 7 3
пред./следв.

   На 31 октомври, събота, в столичния клуб "Grindhouse" ще има "маскен бал или чиста оргия за деня на Вси Светии". На сцената ще излязат софийските банди COPROSTASIS, SCUM LINE и MENSTRUAL COCKTAIL, а от Шумен на гости идват олдскул детметълите CONCRETE. След края на живата музикална програма за доброто настроение и танците ще имат грижата двете "евро-диско кралици" DJ Тони Жега и DJ Дре-Гера. Входът ще струва 8 лв., началото на събитието е след 18:00 ч. Забавата ще продължи "до ранни зори". "Маскирането не е задължитено, но пък с него е по-забавно", съобщават организаторите.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 26.10.2015 18:06:20 отговори + 4 4
Ало, умниците, моля да поясните под "оргия" дали имате предвид древногръцкото значение на думата (възторжено почитане на даден култ), или можем да си помислим, че е позволено да налазим всички мадами, дошли на купона. Добре е да знаем дали има смисъл да се точим :-) ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

18:37 26.10.2015 18:38:16 + 3 2
Ало, умника!
И как възторжено са почитали даден култ...?
Не намирам логика във въпроса, с който демонстрираш остроумие.
Ама, по-добре не се точи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глад 27.10.2015 12:52:19 + 4 0
Може да налазите и всички господа, тогава ще е достатъчно древногръцко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".