HAMMERFALL с юбилейно издание на "Crimson Thunder", вижте видео към ремиксиран и ремастриран вариант на "Hearts on Fire"

15 фев 2023, 17:37 ч. 545 / 7 1
пред./следв.

   Шведските хеви/пауър метъл ветерани HAMMERFALL ще пуснат юбилейно издание на класическия си албум "Crimson Thunder" по повод 20-годишнината на излязлата през 2002 г. творба.

   Всички песни са ремиксирани и ремастрирани от Fredrik Nordstrom. По-долу може да гледате видео към новия вариант на хита "Hearts on Fire". Дискът ще се предлага с различни екстри като лайв и др. записи. и ще бъде на музикалния пазар на 28 април от "Nuclear Blast Records". Очакват се и други ретроспективни издания на "Чукопадите". "Crimson Thunder 20th Anniversary Edition" ще излезе на 3CD и 2LP версии в различни цветове, както и дигитално.

 

hammerfall - crimson thunder - 20 year anniversary edition

hammerfall

още за:

Hammerfall


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 16.02.2023 20:54:43 отговори + 0 0
Откак го гледах за пръв път преди толкова години, се надявах да го издадат с по-високо качество Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".