HAMMERFALL се надяват да издадат нов албум през 2016-а

17 дек 2015, 22:04 ч. 627 / 8 1
пред./следв.

   В скорошно интервю вокалистът на HAMMERFALL Joacim Cans коментира кога може да се очаква групата да издаде следващия си студиен албум. Певецът разкрива, че след два концерта през февруари 2016-а музикантите планират да прекарат останалата част от годината в композиране и записи за нова дългосвиреща творба. Те се надяват тя да излезе догодина, като това зависи и от разписанието на продуцентите. Cans казва и че дори има почти насрочена дата на издаване, но тя е все още несигурна.

   Актуалният албум на HAMMERFALL "(r)Evolution" излезе през 2014-а, а през лятото "Чукопадите" гостуваха за втори път в България - в рамките на фестивала "Kavarna Rock".

 

още за:

HammerfallJoacim Cans


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


............. 18.12.2015 10:36:16 отговори + 2 6
Дано да е по-здрав от миналия, че нещо (R)evolution не ме хвана. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".