HAMMERFALL се разделят с барабаниста си, обявяват заместник

9 окт 2014, 12:29 ч. 521 / 7 4
пред./следв.

   Току-що издали новия си студиен албум "(r)Evolution"HAMMERFALL съобщиха, че се налага да се разделят с барабаниста си в последните 15 години Anders Johansson (на снимката). Последният е решил да напусне бандата поради музикални различия и за да продължи кариерата си по други пътища. В същото време HAMMERFALL вече са намерили нов ударник в лицето на David Wallin, познат най-вече от участието си в PAIN.

   В други новини, басистът на групата Fredrik Larsson очаква второ дете и ще отсъства от концертните й изяви до март 2015 г. На негово място ще бъде бившият китарист на "Чукопадите" Stefan Elmgren.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


122 9.10.2014 20:29:30 отговори + 1 1
Няма Андерс- няма Hammerfall! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 9.10.2014 13:44:09 отговори + 0 0
Тоя Аnders, заедно с брат му, който от доста време е в Stratovarius, свирят в мега класиката "Odyssey" на Yngwie J. Malmsteem. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 9.10.2014 12:41:07 отговори + 1 6
По-добре. Тоя Anders беше супер дърво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 9.10.2014 12:32:48 отговори + 0 0
Странно ... Е каквото са решили - това да е ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".