"Hard Rock Kicks" с първо издание за годината на 16 февруари

13 фев 2012, 15:47 ч. 320 / 7 1
пред./следв.
"Hard Rock Kicks" се завръща в клуб "Строежа" в София. Този четвъртък, 16 февруари, предстои първото за тази година издание на вечерта, посветена на класическия рок. Селекцията по традиция ще бъде направена от водещия от радио "Z-Rock" Краси Москов. Началото е в 21:00 ч., а входът е свободен. Акцент ще бъде голямото завръщане на VAN HALEN, а ето какво казват организаторите: "Новият албум на групата завладя света. Очаквайте много музика от него в това издание на "Hard Rock Kicks"! Останалото се описва като тежки рок удари от 4 десетилетия!"
Hard Rock Kicks


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.02.2012 15:56:57 отговори + 0 0
Бахти кефа! Тоя клуб беше едно от малкото хубави неща в студентския ми живот Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".