Хард рок бандата от Мюнхен BLACK BLITZ ще свири с U.D.O. в София

15 яну 2014, 13:01 ч. 391 / 5 1
пред./следв.
На официалния сайт на германската банда BLACK BLITZ може да се види, че групата ще подгрява U.D.O. на предстоящия им концерт у нас следващия месец. Както знаете, Udo Dirkschneider и компания идват отново в София, където записаха DVD през 2011-а, на 11 февруари. Събитието ще се проведе в зала "Универсиада", билетите са в продажба в мрежата на "Евентим" (поръчай онлайн). Очакваме и официално потвърждение на съпорта от организаторите.



black blitz

още за:

Black BlitzU.d.o.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


monti 16.01.2014 08:57:36 отговори + 0 0
Абе който и да ги подгрява, знам че на 11.02. ше се напраа на щайга и ще изкуфея много яко ! ! ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".