"Hardcore X-Mass" - две сцени, два дни и 20 групи

10 окт 2023, 15:33 ч. 670 / 13 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Най-старият независим фестивал за хардкор и ъндърграунд музика традиционно ще се състои през декември месец. И тази година фестивала ще се проведе в рамките на два дни, на две сцени с 20 групи.

Hardcore X-Mass 2023 ще се състои на 15 и 16 декември в двете зали ("A" и "B") на столичния клуб Mixtape 5.

В програмата на фестивала ще вземат участие едни от най-утвърдените и активни групи в България, в комбинация с някои от най-обещаващите млади и новоизгряващи имена на сцената, а между тях и специални международни гости.

Очаквайте до броени дни и още новини свързани с фестивала, както и обявяването на първия хедлайнер, заедно с още имена на групи, които ще вземат участие на Hardcore X-Mass 2023.

Предварителната продажба на онлайн билети ще стартира на 13 октомври (петък) в мрежата на Bilet.bg.

За повече информация и новини относно събитието ви препоръчваме да следите официалните канали в социалните мрежи на организатора, както и онлайн събитието:

Facebook - https://www.facebook.com/141hardcore

Instagram - https://www.instagram.com/141hardcore/

Официално събитие във Facebook - https://fb.me/e/uoy1gwwXh

 

hardcore x-mas 2023

още за:

Hardcore X-Mass141


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".