Хардкор/пънк концерт-изненада на 13 май в София

4 май 2012, 09:09 ч. 209 / 2 5
пред./следв.
"For The Kids Booking" и "Ugly And Proud Records" представят:

   Концерт изненада - "Ела да повисиш с нас на концерта... или повиси на въжето.
   Това, което ще се случи на 13 май в клуб "Grindhouse", София е концерт-изненада, който ще включи една чуждестранна банда, една група, която е добре известна в пънк/хардкор сцената (особено в столицата) и една сравнително млада, а може би съвсем нова група. Вместо да се чудиш с какво да си изгубиш времето - ела заради идеята. Избери да чуеш нови банди на живо вместо да топиш комата хляб в бурканчето с лютеница. А за стомаха ти ще се погрижим ние - ще има определено количество безплатни веган сандвичи, за да е още по-свежо.
Концерт-изненада


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.05.2012 15:33:15 отговори + 0 0
Не схванах цялата схема с лютеницата от буркан - това някакъв опит за майтап ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АААААААААААаа 4.05.2012 14:31:59 отговори + 0 0
Вие сте промити мозъци с тея Веган сандвичи - нящо не ме изкефихте.1 свинска пържолка с гарнитура гъби и салата ми е по - на оферта!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.05.2012 10:53:37 отговори + 0 0
Веган сандвичи?!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.05.2012 10:39:31 отговори + 0 0
хахахах! Звучи свежо. Я, че зеем да дойдем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Колxгата 4.05.2012 10:10:14 отговори + 0 0
Мишо, да не би Първомай да спонсорира събитието? Ще дойда само заради сандвичите, задели ми няколко отсега ама ги пази да не слънчасат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".