Хърватите MASINKO гостуват в София на 22 юли

22 юни 2016, 18:29 ч. 994 / 5 0
пред./следв.

   Хърватската пънк банда MASINKO ще се срещне за първи път с българската публика през юли. Специални гости на събитието ще бъдат DOCTOR'S GOGO BAND и АНТИФРИЗ. Концертът е на 22 юли в клуб "Live & Loud", София с начален час 21:00. Събитието се организира от "Sonorics Ltd.", следва официалното им прес-съобщение.

Подгответе се за лятната пънк Ой!лелия! Хърватите от “Masinko” срещат за първи път българската публика през юли, за да нажежат до червено страстите и да изпотят гребените на феновете. Пънкът е жив! Нека се олеем по балкански и да докажем това твърдение.

Купонът е след месец, в разгара на лятото - 22 юли, в клуб “Live&Loud”. Специални гости на събитието ще бъдат легендарните “Doctor’s Gogo Band” и “Антифриз”. “Masinko” е пънк рок група от Загреб, основана през 2010 година. Вокалист и фронтмен на бандата е Марин. Петър, Ловро и Андрия стържат китарите, басът държи Сърджан, а зад барабаните стои Боян. Характерният им стил е белязан от енергичния и мелодичен звук на инструментите им.

През 2010 година издават първия си албум - “Masinko”. Досега имат два самостоятелни албума, един съвместен албум с “Frakturom Mozga” и един сингъл. Въпреки че целят единствено да задоволят жаждата си за пънк и забавления, само за 6 години стават една от водещите групи на сцената в Хърватия и региона.

С остроумните си и весели пънк химни, “Masinko” обещават добро настроение на всички, които са заточени далеч от морето в летните жеги. Концертът е с начало 21:00 часа. Билетите са на цена 12лв. и могат да бъдат закупени на място преди събитието. На 23 юли “Masinko” ще забият и на четвъртия ежегоден пънк пикник на плаж Фичоза във Варна.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".