HATE CAMPAIGN и DOWNSLOT отново заедно на една сцена

15 окт 2016, 13:01 ч. 675 / 8 2
пред./следв.

   HATE CAMPAIGN и DOWNSLOT ще направят съвместен концерт в рок бар "Fans" идния петък, 21 октомври. В последните месеци двете банди се активизираха както на студийния, така и на концертния фронт. DOWNSLOT работят върху второто си издание след албума "God Is War" от 2012 г., а след като в края на миналата година издадоха дебютния си диск, HATE CAMPAIGN ще влязат за запис на нови парчета, които ще бъдат издадени като сингли, но ще влязат и в следващата им творба. За последно двете банди, които имат доста обща история, свириха през месец мaй 2014-а и сега обещават, че ще направят поредния "запомнящ се и брутален концерт".

   Вратите на клуба ще бъдат отворени след 20:00 ч. Входът ще струва 6 лв.

 

още за:

Hate CampaignDownslot


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 18.10.2016 10:27:53 отговори + 0 0
А за кой концерт си купил билет? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ужасТ 17.10.2016 18:55:14 отговори + 1 0
Е много ми се ходи на този концерт, но вече съм си купил билет за друг концерт дейба..Downslot са ми една от любимите групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".