HATE CAMPAIGN с концерт в София на 7 ноември

1 ное 2010, 09:19 ч. 206 / 3 0
пред./следв.
Една от най-новите български метъл групи носи името HATE CAMPAIGN и излезе за първи път на сцена след стабилното подгряване по време на партито на българския фен клуб на METALLICA преди концерта на Голямата четворка през юни в София. Тогава, освен кавъри, те забиха и две свои песни. Сега HATE CAMPAIGN са подготвили сет с много авторски парчета. Групата e създадена от Михаил Начев – Мишо (китара и вокал; екс-Fyeld) и Николай Вълчев – Ласи (SUFFER H). Mалко по-късно към тях се присъединява Илиян Шиклов (бас, вокали; DOWNSLOT, екс- PROPAGANDA, екс-SUFFER H). През 2009 година Ласи е заменен от нов барабанист - Владимир Иванчев. Момчетата свирят заедно от март 2007 г., но до тази година не са имали лайв изпълнения. Новият им концерт ще бъде подкрепен от UNSEEN CONSEQUENCES и NEW DISEASE на 7 ноември (неделя) от 20:00 часа в рок бар "Fans" в София, входът ще струва 6 лв., ето и постера:


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".