HATESPHERE са готови с новия си албум

1 фев 2007, 17:16 ч. 184 / 3 3
пред./следв.
Датските трашъри HATESPHERE са завършили миксирането на новия си албум "Serpent Smiles and Killer Eyes" с Tue Madsen (THE HAUNTED, MNEMIC, WITCHERY, RAUNCHY и др.). Дискът се очаква в Европа на 30 април. На 27 януари HATESPHERE са изпълнили цялата творба пред журналисти и около 200 фена и според съобщение на официалния сайт на групата, реакцията им е била страхотна.

още за:

Hatesphere


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Др-Тарибо 3.02.2007 00:46:13 отговори + 0 0
Дали този път ще наблягат на текстове свъръани с компютърни игри,или пък ужасяващи филми? Незнам ще видим....Все пак Дания е малка дьржава,но е родила чудовището HATESPHERE. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 1.02.2007 18:37:22 отговори + 0 0
Предният им албум ме впечатли доста, така че чакам още повече от новия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.02.2007 17:52:49 отговори + 0 0
Чух промо на новата тава - ако целия албум е в този стил ще ми станат любима група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".