HATRIOT дават безплатно новото си демо

16 май 2011, 06:39 ч. 169 / 3 1
пред./следв.
HATRIOT - новата група на Steve "Zetro" Souza (TENET, DUBLIN DEATH PATROL, EXODUS, LEGACY) предоставя за безплатен даунлоуд цялото си демо от четири песни, включващо заглавията "The Fear Within", "Weapons Of Class Destruction", "Globacidal" и "The Mechanics Of Annihilation". Парчетата са качени съответно на сайтовете "Megaupload" и "Mediafire".


още за:

HatriotSteve Souza


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The Clansman 16.05.2011 16:14:51 отговори + 0 0
Добро качество като за демо,вокала в началото не можех да го схвана но по натам ми хареса,като цяло качествена работа,не знам защо толкова хора са гласували надолу,във всеки случай музиката няма нищо общо с малоумното име на бандата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".