HAYES & Y и JIN MONIC в "Yalta Club" на 18 декември

1 дек 2015, 11:36 ч. 567 / 2 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

И този месец малката сцена в Room 2 на Yalta Club ще оживее с музиката на две български групи. Хедлайнерът на вечерта ще бъде инди-рок бандата HAYES&Y, която само преди месец представи втория си краткосвирещ албум. Заедно с тях на 18 декември ще чуем и момчетата от JIN MONIC. И за да e пълно щастието, Shaker Maker ще представи селекция с най-доброто от алтернативната сцена.

Завърналите се съвсем скоро от Лондон HAYES&Y ще свирят вече добре познати парчета от първото си EP, както и съвсем новите „Special”, “Make no sound”, “Don't mind” и „Stay outside” от втория им краткосвирещ албум, озаглавен „The only thing worse than an overpriced bottle of water”. Moмчетата ще изпълнят на живо и няколко парчета заедно с JIN MONIC, които също са подготвили сериозен сет лист, включващ „Sober Face“, "Esus" и "You Stay Blue“, както и "Doors Of Youth" – сингълът, който неотдавна получи и своя официален видеоклип.

Двете свежи и заслужаващи аплодисменти банди не са първи път на една сцена. Вече ги видяхме на тазгодишното издание на Spirit Of Burgas и съвсем смело можем да имаме високи очаквания и за предстоящия на 18 декември лайв.

Предколедната алтернативна колаборация в Room 2 ще закрие поредицата от концерти в Yalta Club и ще постави ценителите на качествената българска музика в очакване на името на следващата банда, която ще звучи под приглушените светлини на малката голяма сцена в подземието на клуба.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цена от 12 лв., а в деня на събитието ще могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 15 лв. Повече информация може да следите в страницата на събитието във Фейсбук.

 

още за:

Hayes & YJin Monic


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".