Head със своя версия за връщането си в KORN

16 сеп 2009, 07:45 ч. 335 / 1 4
пред./следв.
В скорошно интервю китаристът на KORN James "Munky" Shaffer заяви, че бившият му колега Brian "Head" Welch е направил постъпки за връщане в групата, което му е било отказано. Сега Head излиза с официално изявление по повода, в което казва, че преди около година Jonathan Davis е бил този, който публично е изразил желание за завръщането на Welch, след което продължително време мениджърите на KORN са се свързвали с мениджъра на Head, предлагайки му съвместна работа с бандата. Инициативата е била от тяхна страна, а Welch е "отказвал многократно". На последното турне на KORN басистът Fieldy е извикал лично Brian и двамата са имали разговор, в който китаристът е бил уверен, че вратата за него е винаги отворена и да се присъедини отново към KORN, и да подгрява концертите им като соло изпълнител. "Сега Fieldy е трезвен и християнин като мен", казва Head, което го кара да чувства басиста по-близък.
   Welch атакува и онази част от интервюто на Munky, в която се твърди, че всичко между двете страни е уредено. Според Head, след напускането му през 2005 г. групата не му е платила нищо от полагащите му се приходи от записите на KORN, в които той е участвал. Но Welch не вярва, че това е направено нарочно... "Продължавам да желая на моите приятели Fieldy, Jonathan и Munky нищо друго, освен всичко най-добро", завършва Brian.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metal-core 16.09.2009 15:22:52 отговори + 0 0
Да,ама свиреха само старите неща.От новите тъпотии нищо...и по-добре де! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 16.09.2009 13:59:53 отговори + 0 0
На Даунлоуд тази година бяха в чудесная форма и без християни. Аман от просветени и опознали господ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 16.09.2009 13:31:46 отговори + 0 0
Започва да прилича на Limp Bizkit с Уес Борланд.И накрая се събраха след множество взаимни наредби.Дано и тук стане така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 16.09.2009 10:50:36 отговори + 0 0
Пф сапунени опери има вече по сяка телевизия...или се събират или не стига са ни занимавали с простотии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".