HEAVEN AND HELL потвърждават за "Wacken Open Air"

7 фев 2009, 00:43 ч. 99 / 2 2
пред./следв.
Въпреки че билетите за "Wacken Open Air" бяха напълно разпродадени още в края на миналата година, попълването на списъка с участници във фестивала продължава, като тепърва се очаква обяваването на големите хедлайнъри. Последните изпълнители, включени в списъка за феста, са HEAVEN AND HELL, които гостуваха на "Kaliakra Rock Fest 2007" в Каварна, а в момента са пред издаването на нов студиен албум - първи с тази формация музиканти (Tony Iommi, Ronnie James Dio, Geezer Butler, Vinny Appice) от 1992 г. насам.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kalandor 7.02.2009 15:32:02 отговори + 0 0
на тези които са успели да си купят билети преди да свършат, честито. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varg Vikernes 7.02.2009 01:46:19 отговори + 0 0
Е щом трябва ще ги гледаме и тях :-) Хайде да обявяват Metallica/ACDC/Rammstein както се закани чичо Thomas Jensen и да се свършва с тази сага :-) Cheers Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".