HEAVEN AND HELL ще започнат да пишат нов материал през април

14 яну 2008, 00:11 ч. 93 / 1 2
пред./следв.
В скорошно видеоинтервю барабанистът на HEAVEN AND HELL, които гледахме миналото лято в Каварна, Vinny Appice (HEAVEN AND HELL, DIO, BLACK SABBATH) потвърждава, че групата ще започне писането на материал за нов студиен албум през април. Всичко, което казва Vinny пред камерата за работата си с Ronnie James Dio, Geezer Butler и Tony Iommi, може да видите тук.

още за:

Heaven And Hell


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


StreetSoldier 14.01.2008 12:50:19 отговори + 0 0
Е поне тая година няма да идват в бг Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 14.01.2008 00:17:31 отговори + 0 0
Уж нямаше да има албум, но както и да е Важна е музиката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".